Kontoen er brugt op til rub og stub, men heldigvis ikke forgæves. Jeg har nemlig tilladt mig at købe intet mindre end et Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM. Så i løbet af ugen skulle der meget gerne rulle en lækker pakke ind ad døren, og så skal der tages massere af billeder! Det første jeg har tænkt mig at bruge lidt tid på er landskabsfotografering, da det er længe siden, at jeg har arbejdet med den genre, eftersom jeg har været “fastlåst” af, at min eneste objektiv er et primeobjektiv med en brændvidde på 50mm, som ikke altid er det optimale til landskaber. Så hvis I kender nogle interessante steder, der er værd at indfange i et billede, så sig gerne til. Endvidere glæder jeg mig også til at prøve at skyde nogle vidvinkelportrætter og se, hvad der kommer ud af det. Ellers skal der eksperimenteres med alt muligt tilfældigt, der lige falder mig ind. Jeg glæder mig i hvert fald til lidt afveksling fra mit ellers elskede 50mm!

Nedenfor er et billede af det objektiv, som jeg snart kan kalde mig ejer af:

Canon_EF_16-35mm_f2.8L_USM_II_Hooded