Hej alle læsere!

Jeg indrømmer, at jeg for tiden ikke er så aktiv med fotograferingen, som jeg selv ville ønske. Dette skyldes, at jeg har travlt med skolestart, arbejde og kørekort samt en kæreste, der er ved at flytte til Aarhus. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at jeg ikke får taget så mange billeder, som jeg ønsker, men jeg kan dog opmuntre med en god nyhed: Jeg vil være at finde på dette års Højbymarked, der afholdes lørdag den 17. august fra kl. 08:30 til hen på eftermiddagen. Her vil jeg fortælle om, hvad jeg laver, hvor det også vil være muligt at få nogle gode tilbud netop i forbindelse med denne begivenhed. Endvidere vil der også blive ombygget lidt og opdateret på hjemmesiden, således den er up-to-date og let at navigere rundt i. Så smut en tur forbi Højbymarked og mød Ida Nikoline Photography!

P.S.: Husk, at du kan booke mig til at tage alle slags billeder. Skriv en mail til foto@idanikoline.dk, og så finder vi ud af noget.