Her er stille på bloggen, og det skal der laves om på! Sidste år tog jeg billeder for Emergenza Festivalen i Odense, som er en musikkonkurrence/festival for upcomming bands i Danmark. Denne succes gentages i år – denne gang med mere erfaring i bagagen end nogensinde før. Følgende dage afholdes koncerter:

INDLEDENDE RUNDER:

– 27/2 2013 – Kansas City
– 28/2 2013 – Kansas City
– 1/3 2013 – Kansas City
– 2/3 2013 – Kansas City

SEMIFINALER:

– 11/4 – Posten
– 12/4 – Posten
– 13/4 – Posten

FINALE:

– 10/5 2013 – Posten

Jeg ser frem til at tage en masse billeder, der afspejler en fed stemning og god musik. Endvidere håber jeg på at kunne udnytte alt den erfaring, jeg har suget til mig i løbet af det foregående år. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide at tage billeder af mennesker og fange stemninger, og derfor forbereder jeg mig allerede nu på, hvilke vinkler og positioner, jeg vil fange mine billeder i. Og så får jeg også set en masse andre fotografier af bands, for at hente noget inspiration derfra.

Her er lidt billder fra sidste års koncerter:

Made To Measure

Interagt

Bad Altitude

Annominus

Lee's Way Out

Humble Bees